Palvelut

Kuulonhuolto

Olemme avanneet uuden palvelun asiakkaillemme. 

Audionomi Eira Autio on aloittanut kuulon tutkimisen toimitilassamme. Palveluihimme kuuluu kuulolaitteiden hankinta, huolto sekä puhdistus ja korjaus toimenpiteet.

Varaa aika kuulon tai näöntutkimuksiin Lapuan Optiikasta numerosta 06-4388 520

Varaa aikasi!

 
Kuulonhuoltopalvelut Lapualla

Näöntarkastus

Määritämme oikean linssivoimakkuuden tarpeidesi mukaan vuosikymmenten kokemuksella.

Näöntarkastuksessa tutkimme kauko- ja lähinäkösi, taittovirheesi sekä mahdollisen karsastuksen. Silmänpaineen mittaamme yleensä kaikilta yli 40-vuotiailta ja tarvittaessa ohjaamme lisätutkimuksiin.

Piilolinssien sovitus

Piilolasit soveltuvat lähes kaikille silmälasikäyttäjille ja ovatkin usein laseja käytännöllisempi vaihtoehto esimerkiksi harrastuksissa. Piilolasisovitukseen erikoistuneet optikomme auttavat valitsemaan silmillesi ja käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivan vaihtoehdon ja opastavat linssien turvallisessa ja oikeassa käytössä. Unohda huurtuneet silmälasit tai pallopelissä vääntyneet sangat ja tule sovittamaan piilolinssejä!

Työlasien määritys

Työtehtävät vaativat joskus erityistyölaseja. Esimerkiksi päätetyöskentelyssä voi tulle eteen tilanne, joissa omilla moniteholaseilla näkökenttä jää lähietäisyyksiin liian suppeaksi.Tällöin työnäkemiseen erikoistunut optikko voi yhdessä työterveyden kanssa määrittää työnantajan kustantamat erityistyölasit. Joissakin teollisuudenalan työtehtävissä laki velvoittaa työnantajaa hankkimaan silmäsuojaimet työntekijöille. Omilla vahvuuksilla valmistetut suojalasit lisäävät työturvallisuutta ja mukavuutta.

Silmälääkärin palvelut

Silmälääkärin tarkastuksessa tutkitaan silmien terveydentila kattavasti.

Silmätautien erikoislääkäreinämme toimivat

Antti Hemminki 

AJANVARAUS

06 4388 520

Silmäpaineen mittaus

Silmänpaineen mittaus tehdään optikon toimesta näöntarkastuksen yhteydessä. Silmienterveydentilan  tutkimuksen tekee aina silmälääkäri.

Silmät on hyvä tutkia glaukooman varalta viimeistään 45-vuotiaana. Sen jälkeen suosittelemme silmänpaineen tutkimuksia viiden vuoden välein aina 60 ikävuoteen saakka ja sen jälkeen kolmen vuoden välein.